keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ei säästynyt eteinenkään!

Makuuhuoneen kääriydyttyä siniseen sävyyn olikin aika siirtyä olohuoneeseen ja eteiseen. Olkkarin takaseinälle paistaa aamuisin aurinko, joten siihen sopi jokin lämmin ja maanläheinen sävy, joka heijastaa auringonvaloa takaisin. Olkkarin kalusteita ei vaihdeta lainkaan, joten valittavan sävyn piti sopia myös niiden ruskean ja kirsikan sävyihin  sekä lattiaparkettiin. Niinpä takaseinä muuttui valkoisesta vaaleanbeigeksi.















Olkkari jatkuu suoraan eteiseen, joten samaa sävyä laitettiin sinnekin, ettei kokonaisuus tule liian kirjavaksi. Oli kyllä hauska vetää entinen likaisenvalkoinen seinä uuteen puhtaaseen sävyyn. Eteinen on viiden hengen perheessä kovassa käytössä, ja se kyllä näkyi seinissäkin. Jahka saan olohuoneen loput kaksi seinää maalattua, maalaan vielä kalustemaalilla kaikki ovien karmit eteisestä lähtien.

Eteisen kaapit saavat myöskin vielä odottaa vuoroaan. Katsotaan sitten, vaihdetaanko koko kaapisto vaikka liukuovelliseen peilikaapistoon vai maalaanko vain ovet ja laitetaan nykyisten puuhyllyjen tilalle ulosvedettävät metallikorit. Nykyisellään se on melkoinen kaatopaikka, josta yhtä tavaraa etsiessä tippuu aikakin kolme muuta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti